1 Mayıs 2014 Perşembe

PTE Academic Sınav Katılımcısı El Kitabı

10:05

PAYLAŞIN

PTE Academic Sınav Katılımcısı El Kitabı 

Pearson tarafından PTE Academic sınava girecek öğrenciler için hazılanmış güzel bir kaynak. Dökümanın içinde yer alan bilgiler baya kapsamlı ve bilgilendirici. PTE Academic sınavına girmeden önce kesinlikle göz atılmalı. İçinde yer alan başlıklar ise;
  1. Sınav Formatı
  2. Kayıt ve Rezervasyon
  3. Sınav Günü
  4. Sonuçlar
  5. Eğitim Kaynakları
PTE Academic sınav katılımcısı el kitabı gerçekten güzel bilgiler içermekte. Sınavınız açıklanmadığı taktirde yapmanız gerekenler yazıyor veya sınava için yanınızda getirmeniz gereken evrakların listesi gene bu kitapçıkta mevcut.

PTE Academic sınav katılımcısı el kitabı ile rezervasyonu nasıl yapacağınızı veya ödeme koşulları bilgileri ve daha fazlasını da içermekte. Pek çok sorunuzun cevabını bu kitapçıkta bulabilirsiniz.

PTE Academic sınav katılımcısı el kitabı ile sınav sonuçunuzu yorumlamanıza yardımcı bilgiler mevcut iken sınavınızı tekrardan kontrol ettirmeniz gerektiği durumlarla ilgili de yararlı bilgiler içermektedir.

Ek olarak Videolar başlığında altında yer alan eğitici videolara da göz atmanızı tavsiye ederim. Bunun yanında PTE Academic'in hazırlamış olduğu ücretsiz kaynaklarda mevcut olup, bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Ücretsiz kaynaklara erişmek için tıklayın


PTE Academic Sınav Katılımcısı El Kitabı indirmek için tıklayın



0 yorum:

Yorum Gönder